Ελλάδα

Σύγκρουση Γεωργιάδη-Φωτίου για τα γκαζάκια

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, με αφορμή τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ.

«Δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια αλλά είναι προφανές ότι και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό» είπε η κ. Φωτίου, μιλώντας το πρωί στον Ant1, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του υποψήφιου της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

«Αυτό έχετε να πείτε; Κλείνετε το μάτι; Καταδίκη με μέτρο δεν υπάρχει. Είναι απαράδεκτο όταν ένας πολιτικός δέχεται επίθεση η κ. Φωτίου να λέει ότι ο πολιτικός έχει προκαλέσει. Δεν υπάρχει καταδίκη με “αλλά”», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης, προσθέτοντας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «αποτελεί στόχο ακραίων στοιχείων».

Έντονη ήταν και η απάντηση του ίδιου του κ. Γεωργιάδη: «Η κ. Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια», σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter και διερωτήθηκε: «Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

Πρόσθεσε δε ότι οι δηλώσεις της κ. Φωτίου θυμίζουν ανθρώπους που σε περίπτωση βιασμού λένε: «καταδικάζω αλλά κι αυτή ήταν προκλητική».

Στο μεταξύ, την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Σχόλιο για την επίθεση ανήρτησε επίσης στο twitter και ο Κωστής Χατζηδάκης, γράφοντας πως «η Ελλάδα δε θα πάει μπροστά με γκαζάκια. Συμμαχία εναντίον της βίας».

Σημειώνεται, ότι από τους τρεις αυτοσχέδιους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη στην Ακαδημίας, εξερράγη ο ένας, προκαλώντας υλικές ζημιές στο διάδρομο έξω από το γραφείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το