Κόσμος

Serial killer στην Κύπρο: Βίασε 19χρονη και το κατέγραφε ο «Ορέστης»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εγκληματική δράση του Νίκου Μεταξά, του seral killer γνωστού και ως «Ορέστης», το όνομα που χρησιμοποιούσε για κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση υπάρχει καταγγελία σε βάρος του 35χρονου για βιασμό 19χρονης.

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 , αλλοδαπή κατήγγειλε πως το 2017 -και συγκεκριμένα στις 30/9/17- όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο 35χρονος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ανακριτής ενώπιον του Δικαστηρίου, «οι καταγγελίες έρχονται βροχή».

Σύμφωνα με τον ανακριτή, ο κατηγορούμενος ίλαρχος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο και μάλιστα κατέγραφε τον βιασμό, που έγινε σε αυτοκίνητο, με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε μέσω social media στη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό. Σχετικά με την καταγγελία για βιασμό έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις και αναμένονται κι άλλες.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, συνολικά, για όλες τις υποθέσεις, έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς συνήγοrο υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε λακωνικά: «Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το