Τοπικά

Έσκασε το “καζάνι” στο ΚΙΝΑΛ της Μαγνησίας – “Έκρηξη” Γιώργου Φώτη για τον Τρύφωνα Πλαστάρα

Έκρηξη στο τοπικό ΚΙΝΑΛ από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ. Φώτη εναντίον του υποψήφιου βουλευτή Τρύφωνα Πλαστάρα για τις “εκλεκτικές του συγγένειες” με τον Α. Μπέο, την ομάδα του και τις απ΄ευθείας αναθέσεις από την δημοτική αρχή. Ο πρώην γραμματέας του κόμματος, λόγω της στήριξης Πλαστάρα στη δημοτική αρχή, είχε αντιδράσει τόσο για τη δική του ανακοίνωση υποψηφιότητας, όσο και για του Ν. Χαυτούρα για τους ίδιους λόγους, στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία. Τις παραμονές του Πάσχα ο Τ. Πλαστάρας λαμβάνει απ΄ευθείας ανάθεση από την δημοτική αρχή για το έργο του ομοιώματος της Αργούς στον κόμβο του δημαρχείου, για να αποκαλυφθεί μια ημέρα αργότερα ότι το ομοίωμα κατασκεύασε άλλη εταιρεία και όχι η οικογενειακή επιχείρηση που συμμετέχει και η οποία έλαβε την ανάθεση των 24.000 ευρώ. Χθες ο Τρύφωνας Πλαστάρας κοινοποίησε άρθρο του Γ. Μουλά με επαινετικά σχόλια για τον συνεργάτη του Α. Μπέου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και η αντίδραση του Γ. Φώτη ήταν άμεση. Αναρωτήθηκε εάν ο Τ. Πλαστάρας έχει ντροπή.

“Εσύ τώρα είσαι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής και ανέβασες αυτό και δεν ντρέπεσαι;” ήταν το σχόλιο του πρώην γραμματέα. Ο Τ. Πλαστάρας που και στις επιμελητηριακές εκλογές στηρίχθηκε από τον Α. Μπέο μίλησε για εσωστρέφεια:

«Γιώργο Φώτη η εσωστρέφεια μπορεί να αρέσει σε λίγους. Λυπάμαι… Δεν την υπηρέτησα, δεν την υπηρετώ και ούτε θα την υπηρετήσω. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Μαθήματα και πιστοποιητικά πολιτικής δεν χρωστάω σε κανέναν. Η πορεία του καθενός είναι γνωστή. Και φυσικά θα ανεβάσω ένα κείμενο που αναφέρεται θετικά στον κόπο που καταβάλαμε συλλογικά να το υλοποιήσουμε. […] Στόχος μου είναι το ΚΙΝΑΛ να μεγαλώσει, να πληρώνει, να δεχθεί πίσω όσους για τα λάθη μας φύγανε και τους καλούμε πίσω νηφάλια, με πολιτική σκέψη και όχι με καφενειακού τύπου πολιτική.», ήταν η απάντησή του.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το