Τοπικά

Σε κίνδυνο στον Δήμο Βόλου , η μισθοδοσία των εργαζομένων

ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΕΔΕ

Ο δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε σήμερα την “Θ”, η οποία σε αναλυτικό ρεπορτάζ, προ ημερών είχε καταγράψει τις κατασχέσεις που γίνονται στα χρήματα που διαθέτει ο δήμος στις τράπεζες. Υπόθεση κατάσχεσης ύψους περίπου 300.000 ευρώ, είχε καταγραφεί από τη “Θ” και επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο σήμερα. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι αν συνεχιστούν οι κατασχέσεις , δεν πρόκειται να υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Η κατάσχεση που έγινε σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου , αφορούσε απαλλοτρίωση της Πλατείας Πανεπιστημίου, που δεν είχε καταβληθεί από το 2006, ενώ ο δήμος θα προχωρήσει σε ανακοπή. Ο δήμος Βόλου για απαλλοτριώσεις οφείλει 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι το οικονομικό ΄’άνοιγμα” του δήμου είναι 30 εκατομμύρια ευρώ και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αναλυτικά στοιχεία. Σημειώνεται ωστόσο ότι τα στοιχεία ζητήθηκαν, αλλά δεν δόθηκαν.

“Κάλυψε” πολιτικά την χειροδικία Στεφόπουλου

Ο δήμαρχος διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να διαλευκανθεί τι συνέβη και ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Στεφόπουλος, χειροδίκησε εις βάρος δημοτικού ταμία.
Ο δήμαρχος καταδίκασε για μια ακόμη φορά την χειροδικία, αλλά δεν πρόκειται να αποπέμψει τον Χ. Στεφόπουλο από την ομάδα του. Μάλιστα προέτρεψε τον ταμία του δήμου να καταθέσει μήνυση κατά του Στεφόπουλου και άφησε να εννοηθεί ότι ο δημοτικός του σύμβουλος “απασφάλισε” γιατί πιθανότατα προκλήθηκε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το