ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Έλληνες που πήραν Οσκαρ

Θ Plus

Μαγεία το χιονισμένο τοπίο στη λίμνη Πλαστήρα (photos)

Θ Plus

Λακκούβα

Οι εικόνες της ημέρας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Βελεστίνο

Τοπικά

Υπολείμματα

Οι εικόνες της ημέρας

Λάσπη

Οι εικόνες της ημέρας

Κόκκινες κουκίδες

Οι εικόνες της ημέρας

Φαύλο σύστημα

Παραπολιτικά

8.432 ευρώ για γραμματειακή υποστήριξη

Παραπολιτικά

Βιάζονται…

Παραπολιτικά

Στο χέρι τους

Παραπολιτικά

Η πλατεία στους φοιτητές 

Παραπολιτικά

Ακόμα να ανοίξει η εφαρμογή…

Παραπολιτικά

Στην ψυχολογία ποντάρει η Νίκη

Αθλητισμός

Τοπικά

Σε αίθουσα για τους φύλακες θα στεγαστεί τμήμα του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου Βόλου

Στην αίθουσα που τώρα χρησιμοποιείται από τους φύλακες του σχολικού συγκροτήματος, θα κάνει μάθημα το τμήμα από το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου που αυτή τη στιγμή δεν έχει χώρο και αναγκαστικά βρίσκεται στην αυλή.

Το θέμα δημοσιοποίησε χθες η «Θ» και άμεση ήταν η αντίδραση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για να δοθεί λύση όσο το δυνατόν συντομότερα και οι μαθητές να κάνουν μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ. Σωκράτης Σαβελίδης συναντήθηκε με τους διευθυντές του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου Βόλου κ.κ. Γιώργο Βαρνάβα και Νίκο Ιωαννίδη αντίστοιχα, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με την υπεύθυνη του ΚΕΔΔΥ κ. Μαρία Λουάρη, προκειμένου να βρεθεί ένα χώρος στέγασης για το τμήμα.
Σημειώνεται πως τα δύο σχολεία έχουν 26 τμήματα και οι διαθέσιμες αίθουσες είναι 25.

Το ΚΕΔΔΥ που στεγάζεται σε χώρους του συγκροτήματος, αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να μεταστεγαστεί στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας, οπότε θα απελευθερωθούν χώροι. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό κάποιος χώρος θα πρέπει να βρεθεί.
Από τη συζήτηση προέκυψε ως μια προσωρινή λύση η αίθουσα που τώρα βρίσκονται οι φύλακες του συγκροτήματος. Η αίθουσα αυτή παλιότερα χρησιμοποιούταν για διδασκαλία και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών.

Έτσι με τον τρόπο αυτό θα είναι δυνατή η αντιμετώπιση ενός προβλήματος που προέκυψε με την έναρξη των μαθημάτων προχθές, όπου οι μαθητές βρίσκονταν στον αύλειο χώρο.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου για την τοποθέτηση καθηγητών στα σχολεία.
Όπως επισημαίνεται, τα κενά σε γενικές γραμμές είναι λίγα και αυτές τις ημέρες γίνονται οι συνεδριάσεις για την τοποθέτηση καθηγητών από διάφορες ειδικότητες.
Επίσης σε εξέλιξη είναι και οι μετεγγραφές των μαθητών αν και οι περισσότερες έχουν ολοκληρωθεί.
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας επισημάνθηκε πως σε γενικές γραμμές ικανοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφές.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το