Αθλητισμός

Σε ανοδική τροχιά το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Δεν χωρά αμφιβολία πως το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Για τον λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:

«Με την ολοκλήρωση του Χειμερινού κύκλου αγώνων κολύμβησης, το κολυμβητικό τμήμα του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», σας παρουσιάζει ένα συνοπτικό απολογισμό των αποτελεσμάτων του.
Οι επιτυχίες συνεχίζουν δυνατές να έρχονται, σε συνέχεια της κατάκτησης το καλοκαίρι που πέρασε, της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παγκορασίδων Α’, Β’ και κορασίδων και της 3ης θέσης στη γενική βαθμολογία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Α’, Β’ (ηλικίες 13-16 ετών).
Φέτος το 2017, η Νίκη έχει τρία κορίτσια στις Προεθνικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Βασιλοπούλου Βάσω, Μεντεκίδη Αναστασία, Χατζηεφραιμίδου Μαρία.
Η Αναστασία Μεντεκίδη κέρδισε την πρόκριση της στην Εθνική ομάδα Παίδων-Κορασίδων, και θα συμμετάσχει σε Πολυεθνείς Αγώνες στις 22-23 Απριλίου.
Στο πρόγραμμα επίλεκτων’ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), ηλικιών 12-15 ετών επί συνόλου 44 κολυμβητών-κολυμβητριών της Περιφέρειας Μαγνησίας, οι 17 ανήκουν στη Νίκη και είναι οι: Κιώσια Αλεξία, Λουκάκη Αθανασία, Μεντεκίδη Αναστασία (γεν. 2002), Αναστασάκης Δημήτριος, Βασιλοπούλου Βασιλική, Κοντοβάς Ιωάννης, Μεριστούδη Βάια, Μιαρίτης Αλέξανδρος, Χατζηεφραιμίδου Μαρία (γεν. 2003), Γκέκας Λάζαρος-Παναγιώτης, Τσαλούχου Χαρούλα, Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα (γεν. 2004), Διαμαντής Γεώργιος, Ιωαννίδη Ευτυχία, Καραλή Μαγδαληνή, Λιάκος Ιωάννης, Σιουμουρέκης Κωνσταντίνος (γεν. 2005).


Στους Χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος 2017 που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα, στις αγωνιστικές κατηγορίες (13 έως 18 ετών) κατέκτησε 40 μετάλλια, κατακτώντας τις περισσότερες πρώτες θέσεις, 27 συνολικά, έχοντας την μικρότερη αριθμητικά ομάδα, συγκριτικά με τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.
Στην Λάρισα, στους Χειμερινούς Προαγωνιστικών Θεσσαλίας 2017, αναδείχθηκε 1η ομάδα σε πρωτιές (19) κατακτώντας συνολικά 58 μετάλλια.
Στο Πανελλήνιο Χειμερινό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο ΟΑΚΑ, πήρε μέρος με 2 κολυμβητές και 7 κολυμβήτριες, που είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής και για πρώτη φορά πήρε μέρος στους τελικούς και των 3 σκυταλοδρομιών των Γυναικών.
Όλες αυτές είναι αποδείξεις της δουλειάς που γίνεται στην Νίκη Βόλου, σε βάθος και με στόχο την κορυφή. Στόχος μας δεν είναι η γρήγορη και εύκολη διάκριση, αλλά εκείνη που βασίζεται σε γερές βάσεις προετοιμασίας, τεχνικής και διαμόρφωσης καλής αθλητικής προσωπικότητας.
Η Νίκη Βόλου καλεί τον κόσμο της να ενισχύσει την δύσκολη αλλά όμορφη αυτή προσπάθεια, που χαρίζει σε εκατοντάδες παιδία της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, τη χαρά της καθημερινής άσκησης, με τον ασφαλέστερο και ποιο υγιή τρόπο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το