Τοπικά

“Ραβασάκια” στην Εφορία για χρέη 96 καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΜΒ – Στις 720.000 ευρώ το σύνολο των οφειλών

Σε 720.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΜΒ για την πενταετία 2011-2015. Κατά περίπτωση εξετάζει τα θέματα η ΔΕΥΑΜΒ και λαμβάνει αποφάσεις για τις οφειλές, αφού πολλοί είναι οι καταναλωτές που δεν ενδιαφέρθηκαν να ρυθμίσουν την οφειλή τους.

Σήμερα εγκρίθηκε η αποστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 79.000 ευρώ από τη ΔΕΥΑΜΒ προς τις αρμόδιες ΔΟΥ. Πρόκειται για οφειλές 96 καταναλωτών που ζουν στον Δήμο Βόλου ή έχουν ακίνητη περιουσία στην περιοχή. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η ΔΕΥΑΜΒ έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες.

“Τους ενημερώσαμε και πριν από το νέο έτος, καθώς μπορούσαν να επωφεληθούν από τις 120 δόσεις. Έχουμε στείλει συνημμένα τα ειδοποιητήρια και τους έχουμε ενημερώσει και τηλεφωνικά για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά κάποιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.
Σημείωσε επίσης ότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των οφειλών και πως πρέπει να βεβαιωθούν στην Εφορία.
“H ΔΕΥΑΜΒ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά θα πρέπει και οι καταναλωτές που έχουν πρόβλημα, αν θέλουν κάποια ειδική μεταχείριση, να έρθουν και να το ζητήσουν” κατέληξε.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες σε Λαρίσης και Αθηνών για τον καταθλιπτικό αγωγό
Την Πέμπτη ομαλοποιείται η κυκλοφορία στην οδό Λαρίσης (στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και στην οδό Αθηνών (στο ρεύμα προς Αθήνα), καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού λυμάτων από το Κεντρικό Αντλιοστάσιο έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και στόχος της ΔΕΥΑΜΒ είναι να τελειώσουν έως το αργότερο την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.
Το χρονικό αυτό διάστημα γίνεται προσωρινή τμηματική διακοπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας στην οδό Λαρίσης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στην οδό Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα.
“Το έργο προχωρά κανονικά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είμαστε στο τελικό στάδιο σύνδεσης με το κεντρικό αντλιοστάσιο και ομαλοποιείται η κυκλοφορία” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το