Τοπικά

“Άνοιξε η γη” στη Ν.Ιωνία – Αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα – Παράπονα από περιοίκους (photos)

 

Ένα απίστευτο τροχαίο, σημειώθηκε σήμερα πριν μία ώρα περίπου στη Ν.Ιωνία, στη συμβολή των οδών Μαγνησίας – Δορυλαίου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που απέστειλε πολίτης στο E-Thessalia.gr, ΙΧ.Ε. όχημα που κινούνταν επί της οδού Μαγνησίας, έπεσε σε λακκούβα που υπήρχε στο δρόμο. Το σοκ για το ζευγάρι που επέβαινε ήταν μεγάλο, ενώ η πτώση ήταν τόσο δυνατή που άνοιξαν και οι αερόσακοι. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Στο σημείο κατέφθασε και περιπολικό της τροχαίας καθώς και όχημα οδικής ασφάλειας προκειμένου να μετακινήσει το όχημα.

Να σημειωθεί ότι οι περίοικοι της συνοικίας στην περιοχή της Μαιάνδρου, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, καθώς από τις εργασίες που εκτελούνται από τον Δήμο Βόλου, η βατότητα των δρόμων δεν έχει αποκατασταθεί, υπάρχουν λακκούβες και κακοτεχνίες στην αποκατάσταση του οδοστρώματος κι ελλοχεύει ο κίνδυνος τροχαίου, όπως σήμερα.

Μάλιστα με τους αρμόδιους που μίλησαν, είχαν ενημερωθεί ότι οι δρόμοι θα αποκατασταθούν και θα ασφαλτοστρωθούν μέχρι τα Θεοφάνια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και μέχρι σήμερα όπως δηλώνουν στο E-Thessalia.gr “ξυπνάμε και κοιμόμαστε με την σκόνη και τις λακκούβες. Σήμερα έπεσε το αυτοκίνητο κι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες. Αν αύριο πέσει ένα δίκυκλο ή ποδήλατο, τι θα γίνει; Δεν μπορούμε να περπατήσουμε. Πρέπει κάτι να κάνουν οι αρμόδιοι”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το