Τοπικά

Προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Σε προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το 2018, με κάλυψη από δαπάνες από λοιπές αντικαταβολές, θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου (6μ.μ.).
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση αναφορικά με την επικαιροποίηση προγραμματισμού σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2018, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, καθώς και για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.
Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω θέματα:
Τροποποίηση της αριθμ.724/2018 απόφασης Δ.Σ. περί καθορισμού του τρόπου καταβολής των τελών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2018 και εφεξής, λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «Αχίλλειον» που βρίσκεται στον Βόλο, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών και Κουμουνδούρου. Λήψη απόφασης περί συντήρησης και λειτουργίας της πράξης «Επισκευή- ενίσχυση φέροντα οργανισμού και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου» στο πλαίσιο της πρόσκλησης της ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας με κωδικό πρόσκλησης 043 και τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Βόλου-ΕΤΠΑ» και λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαδρομή ΑΜΕΑ στο κέντρο της πόλης», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το