Ελλάδα

Περιστέρι: Κυνικός, ψύχραιμος με σπαστά ελληνικά κι ακάλυπτο πρόσωπο ο δράστης

Ένοπλος που έφτασε στο κατάστηµα που βρίσκεται στη συµβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης στο Περιστέρι πυροβόλησε εξ επαφής νεαρό που έπινε καφέ σε ένα από τα τραπέζια του µαγαζιού.
Σύµφωνα µε την πρώτη εικόνα από την Αστυνοµία, πριν ο δράστης πυροβολήσει το θύµα υπήρξε µικρής διάρκειας διαπληκτισµός ανάµεσά τους. Η δολοφονία έγινε µπροστά στα µάτια πολλών θαµώνων, στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, οι οποίοι τροµοκρατηµένοι άρχισαν να τρέχουν και να καλούν σε βοήθεια.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο ένοπλος δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μετά τους πυροβολισµούς έφυγε µαζί µε τουλάχιστον ακόµα ένα άτοµο προς άγνωστη κατεύθυνση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι µιλούσε σπαστά ελληνικά και λειτούργησε κυνικά και ψύχραιµα.
Το θύµα διακοµίστηκε στο Αττικό Νοσοκοµείο εν ζωή και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Η αναγνώριση της ταυτότητάς του έγινε από συγγενείς του που κλήθηκαν στο νοσοκοµείο.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνοµικοί του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ήδη έχουν συλλέξει υλικό από κάµερες ασφαλείας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτοµα που τον περίµεναν έξω από το καφέ-µπαρ. Οι αστυνοµικοί εκτιµούν ότι πολύ σύντοµα θα έχουν στα χέρια τους την ταυτότητα του ενόπλου, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στη Δυτική Αττική.

Τι δήλωσε η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το