Τοπικά

Η παράταξη Μπέου δείχνει την πόρτα εξόδου στην αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού – Τοκαλή

Η δημοτική αρχή Βόλου προκαλεί ανοιχτά την αντιδήμαρχο Παιδείας Γεωργία Μποντού – Τοκαλή να ανεξαρτητοποιηθεί, μετά τις δηλώσεις της στο Ράδιο Ένα για το επεισόδιο εκδίωξης του Πέτρου Μπέλλου από το Δημαρχείο την περασμένη Παρασκευή.

Σε σημερινή ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι, αν οι δηλώσεις της δεν διαστρεβλώθηκαν από το Μέσο, η κ. Μποντού-Τοκαλή δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί και το ίδιο ισχύει «για οποιονδήποτε σύμβουλο θέλει να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική πολιτική».
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις της κ. Μποντού – Τοκαλή στο Ράδιο Ένα αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο, χωρίς η ίδια να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διάψευση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μποντού – Τοκαλή
«Δεν ήξερε ούτε για την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη δημοτική αρχή Βόλου, κατά του προέδρου του «Ιππόκαμπου», κ. Μπέλλου, ούτε είναι σύμφωνη με τα όσα αναφέρονται σε αυτή. Η κ. Μποντού θεωρεί πως όλος αυτός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε προήρθε από μια παρεξήγηση. «Θεωρώ πολύ υποκριτικό αυτό το ενδιαφέρον, καθώς ως αντιδήμαρχος Παιδείας, ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ειδικής αγωγής, κάθε φορά που γινόταν μια εκδήλωση, ειδικά σε τέτοια θέματα, προσκαλούσα όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Και την κ. Οικονόμου. Ποτέ δεν ήρθε κανένας τους. Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον, που είναι στόχος πολιτικής εκμετάλλευσης. Υπήρξε μια παρεξήγηση, γράφτηκαν κάποιες επιστολές για τις οποίες δεν είχα ιδέα, δεν είμαι σύμφωνη και ούτε καν την γνώριζα. Μέσα από το γραφείο του δημάρχου, μου μεταφέρθηκε ότι ο κ. Μπέλλος δεν είναι επιθυμητός, εξήγησα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, υπήρξε παρεξήγηση και προκειμένου να μη γίνει μπροστά στα παιδιά ίσως κάποιο επεισόδιο, θεωρήθηκε καλύτερο ο κ. Μπέλλος να μην είναι μέσα στην αίθουσα. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, μεσολάβησα για να πέσουν οι τόνοι, εγώ ποτέ δεν έδιωξα τον κ. Μπέλλο από το δημαρχείο, ίσα – ίσα προσπάθησα να εξηγήσω και στη δημοτική αρχή και στον ίδιο ότι ήταν μια παρεξήγηση και την Κυριακή ήμασταν όλοι μαζί» ανέφερε η κ. Μποντού.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής
Συνεχίζει τις απέλπιδες προσπάθειές του ο γραφικός εκδότης προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στη Δημοτική Αρχή, έστω και στο ελάχιστο κοινό που ακόμα έχει τις αντοχές να τον παρακολουθεί, και τελευταίο του «επίτευγμα» η διατήρηση στην επικαιρότητα ενός ανύπαρκτου, όπως από όλες τις πλευρές ξεκαθαρίστηκε, θέματος, αυτό με τον πρόεδρο του «Ιππόκαμπου», Πέτρου Μπέλλου.
Έτσι πληροφορηθήκαμε για κάποιες δηλώσεις της κ. Γιούλης Τοκαλή – Μποντού, στο συγκεκριμένο Μέσο, όπου φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία της για θέσεις της Δημοτικής μας Αρχής. Επειδή το Μέσο αυτό έχει ως χαρακτηριστικό την απόλυτη αναξιοπιστία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν απέδωσε ορθά τις δηλώσεις της ή, κατά πάγια συνήθεια και πρακτική, τις διαστρέβλωσε.
Ως γενική και αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής, πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι την ακολουθητέα γραμμή, σε όποιο θέμα προκύπτει, την χαράσσει ο Δήμαρχος, μετά από συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους και πάντα με γνώμονα την κοινή αντίληψη και συνείδηση της κοινωνίας. Όποιος σύμβουλος θέλει, (και αυτό αφορά και την κυρία Τοκαλή – Μποντού, βεβαίως με την αίρεση που ρητά προαναφέραμε), να ακολουθήσει προσωπική γραμμή, κάνοντας ενδεχομένως Δημόσιες Σχέσεις και προσωπική πολιτική, δεν έχει παρά να ανεξαρτητοποιηθεί. Όποιος, παραμένει, ωστόσο, οφείλει να συντάσσεται με τις αποφάσεις του Δημάρχου και της πλειοψηφίας.
Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το