Τοπικά

Ο Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ πραγματοποιεί επαφές με φορείς και συλλόγους

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΌΤΟΣ (Μαυρογιαννάκη Κατερίνα, πρόεδρος και Μαστρογιάννης Παντελής, γ. Γραμματέας) με το Δ.Σ. της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς  και το Δ. Σ.  του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Ενημερώθηκαν οι Σύλλογοι για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου Φίλων,  Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΌΤΟΣ ,στο πλαίσιο τόσο της στήριξης του ΠΙΛΟΤΟΥ , όσο και στην ανάπτυξη δράσεων που προωθούν τις αξίες της καθαρής ζωής, με αλληλεγγύη,  εθελοντισμό και προσφορά.
Ακόμη παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις σχετικά με το ΚΕΘΕΑ μετά την Πράξη νομοθετικού περιεχομένου και την κατάργηση του αυτοδιοίκητου καθώς  και με το προσχέδιο νομου για τη λειτουργία του Οργανισμού, για το οποίο αντέδρασαν τόσο ο Σύλλογος εργαζομένων όσο  και οι 14 Συλλογοι οικογένειας σε ολη την Ελλάδα.
Ο Σύλλογος Φίλων,  Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΌΤΟΣ στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινωνίας,  θα συναντηθεί και με άλλους φορείς,  προκειμένου να ενημερώσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό πολιτών.
Πάνω από όλα  ζητάει το διάλογο με την πολιτεία και καλεί κάθε πολίτη να συμπαρασταθεί ενεργά.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το