Τοπικά

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων για το δικαστικό μέγαρο: “Ζητάμε τη συνδρομή της Συγκλήτου και των παραγόντων του Βόλου”

Στην πάγια θέση του για την αναγκαιότητα κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου εμμένει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου και ζητά τη συνδρομή των παραγόντων της πόλης και της Συγκλήτου για τη διευθέτηση του ζητήματος.
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

“Μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο με θέμα την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στον Βόλο, τη συνάντηση του κ. Δημάρχου και των κ.κ. Βουλευτών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις δια του τύπου σχετικά με το προταθέν οικόπεδο (Παρασκευοπούλου), δηλώνουμε εκ νέου, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι εμμένουμε στην πάγια θέση μας σχετικά με την αναγκαιότητα κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου.
Μετά την ακριβή περιγραφή των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, η οποία γνωστοποιήθηκε σε όλους τους παρισταμένους στη σύσκεψη και εγγράφως, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στη βούληση του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, του κ. Δημάρχου Βόλου και των κ.κ. Βουλευτών του νομού μας και ζητάμε τη συνδρομή όλων των παραγόντων της πόλης, αλλά και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου για την ομαλή και άμεση διευθέτηση όλων των ζητημάτων επ’ ωφελεία των πολιτών του Βόλου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το