Τοπικά

Ο Α. Μπέος απείλησε συνδικαλιστές με πειθαρχική παραπομπή (video)

Με κάθε τρόπο και μέσο αρνήθηκε η δημοτική αρχή να τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, το θέμα των χειροδικιών και των ύβρεων από δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο, εις βάρος εργαζομένων. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλάς ήταν αποφασισμένος να τηρήσει την απόφαση που πήρε η παράταξη και να μην επιτρέψει στους εργαζόμενους να τοποθετηθούν. Αρχικά δήλωσε ότι η κατάθεση αιτήματος, προκειμένου να τεθεί σε συζήτηση το θέμα των χειροδικιών και των καταγγελιών για απειλές και εκβιασμούς, κατατέθηκε ετεροχρονισμένα και όταν ο δήμαρχος πήρε το λόγο, δήλωσε πως δεν συνομιλεί με εκείνους που δουλεύουν μιάμιση ώρα την ημέρα.
Από την απαίτηση των εργαζομένων να τεθεί το θέμα των χειροδικιών και των ύβρεων σε συζήτηση, ενοχλήθηκε και ο Μ. Μιτζικός που εισχώρησε στην άποψη του Γ. Μουλά, ότι κατατέθηκε το αίτημα λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης.
Οι εργαζόμενοι δήλωσαν πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει και ο Α. Μπέος τους προειδοποίησε πως αύριο θα πάρουν τα …έγγραφα που πρέπει.
Ουσιαστικά τους απείλησε ότι θα τους παραπέμψει πειθαρχικά για το γεγονός ότι εγκατέλειψαν τις θέσεις τους για να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία στο δημαρχείο.
«Δεν πρόκειται να μιλήσουν οι εργαζόμενοι. Εδώ κάνουμε κουμάντο εμείς», είπε.
Μεταξύ δημάρχου και εργαζομένων ακολούθησαν έντονοι διάλογοι με τον Α. Μπέο να επιμένει ότι πρόκειται στην ουσία για τεμπέληδες, που βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύνταξη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το