Τοπικά

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας για την απώλεια του Αλ. Δούρα

Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του γνωστού καρδιολόγου και Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Αλέξανδρου Δούρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είμαστε συγκλονισμένοι από την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου Αλέξανδρου Δούρα.
Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος του Συλλόγου μας, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Μ., ενώ συγχρόνως υπήρξε και διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Η συνδικαλιστική του παρουσία, η σημαντική επιστημονική του δραστηριότητα, η ασυμβίβαστη συμμετοχή του στα κοινά της πόλης και η γενικότερη δημιουργική παρουσία του στην κοινωνία καθιστούν την απώλειά του οδυνηρή και δυσαναπλήρωτη.
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους πολλούς φίλους του αγαπητού μας συναδέλφου, δηλώνοντας ότι η ξεχωριστή και σημαντική παρουσία του θα παραμείνει αξέχαστη για όλους τους συναδέλφους του.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας τονίζει σε ανακοίνωσή της:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον πρώιμο και άδικο χαμό του διακεκριμένου συναδέλφου μας. Η δραστήρια ζωή και η σταδιοδρομία ήταν ταυτισμένες με την ανάπτυξη ευαίσθητων τμημάτων του νοσοκομείου μας. Η κοινωνία μας είναι πια ακόμη φτωχότερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το