Τοπικά

Μουσικοχορευτική βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης

Η 2η Μουσικοχορευτική Βραδιά Γιορτής και Αλληλεγγύης «μες στις δίπλες του χορού… της παράδοσης τ’ ακούσματα» πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 19.30, στον προαύλειο χώρο των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας.
Ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον πολιτιστικό φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός», τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και Ιωάννου Δαμασκηνού και τον Σύλλογο Γονέων των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας πραγματοποιεί τη 2η Μουσικοχορευτική Βραδιά Γιορτής και Αλληλεγγύης, το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 19.30 στον προαύλειο χώρο των 3ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας.
Την εκδήλωση θα την ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους οι Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών το Εγγλεζονήσι, Ένωση Ποντίων Ν. Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Βόλου, Κρητική Αδελφότητα το Αρκάδι, Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων, 3ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ιωνίας.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τετραμελή ορχήστρα: Βαγγέλης Μπαντελάς, κλαρίνο, Γιάννης Σεμσίρι, ακορντεόν, Αποστόλης Κανδήλας, νταούλι, Φανή Μπαρμπή, τραγούδι.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες, καντίνα με φαγητό, ποτό και αναψυκτικό.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κατά τη διάρκειά της θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Πληροφορίες στα τηλ. 6988281663, 6946672996, 2421065262.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το