Ελλάδα

Μέχρι και η Αυγή “αδειάζει” τον διορισμό του Παππά στον ΟΑΣΘ

Ο Θ. Καρτερός, αρθρογράφος της Αυγής αφήνει σοβαρές αιχμές για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη διοίκηση του ΟΑΣΘ κάνοντας λόγο για “λάθος”. Μεταξύ άλλων σημειώνει:

«… Πέμπτον. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας.

Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς…».

Στο ίδιο άρθρο, νωρίτερα, ο κ. Καρτερός αναφέρει πως ο Στέλιος Παππάς “είναι υπεράνω υποψίας. Από κάθε άποψη.Αγωνιστική, επαγγελματική, ηθική”, ενώ τονίζει πως “δεν έκανε όνομα από τον γιο του. Είχε, και έχει, τη δική του παρουσία και δράση. Το δικό του κοινωνικό και επαγγελματικό εκτόπισμα. Και κανένας δεν δικαιούται να τον χαρακτηρίζει πατέρα του Νίκου. Είναι κι αυτό βεβαίως. Αλλά τη δική του έφοδο στον ουρανό την άρχιζε πολύ πριν γεννηθεί ο γιος του”.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το