Τοπικά

Με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Μαγνησίας συναντήθηκε ο Ιάσονας Αποστολάκης

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Ιάσονα Αποστολάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του, με τη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Μαγνησίας. Ο κ.Αποστολάκης άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο και τα αιτήματά του, όπως τα έθεσαν η πρόεδρος του Συλλόγου, κα.Καρανικόλα και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.
Ο κ.Αποστολάκης τόνισε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα οφείλουν να αποτελούν προτεραιότητα για την κοινωνική πολιτική του Δήμου, τη στιγμή που μπορούν να εξασφαλιστούν κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ. Είναι ένα από τα θέματα που αναδεικνύουν το επίπεδο της ανθρωπιάς και του πολιτισμού ενός πολιτικού φορέα και καυτηρίασε την αδράνεια και την υποκρισία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, κάτι που έγινε φανερό από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του 2014 για τρίτο ΚΔΑΠ και την αδιαφορία-απραξία για το θέμα του αυτοκινήτου(βαν).
Ο κ.Αποστολάκης, μίλησε για την αναγκαιότητα διαμόρφωσης σχεδιασμένης πολιτικής για την ύπαρξη βιώσιμης κινητικότητας-προσβασιμότητας στην πόλη. Σχετικά με το θέμα του προσωπικού τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (και το τμήμα Ειδικής Αγωγής) και την ορθή διαχείριση του προσωπικού του Δήμου, με στόχο την ενίσχυση των σχετικών δομών. “Η στήριξη των δομών αποτελεί προτεραιότητα” σημείωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το