Τοπικά

Κοπή πίτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας – Photos

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, έκοψε την πίτα της στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ψησταριά πάρτι για όλους τους παρευρισκόμενους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός κ Μακρή Ζέτα, ο βουλευτής κ Μπουκωρος Χρήστος , η αντιπεριφερειάρχης κ Άννα Μαρία Παπαδημητρίου,ο διοικητής πυροσβεστικών δυνάμεων Μαγνησίας κ Λιακόπουλος Βαγγέλης, ο λιμενάρχης Βόλου κ Ζαραζάνης Δημήτρης , αντιδήμαρχος κ Νάσιος Αποστολής,ο φίλος και συνεργάτης και στον εθελοντισμό αρχιμανδρίτης Βαρνάβας,ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου κ Μήλιος Ηλίας ,ο πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου κ Παλάντζας Κώστας και πλήθος φίλων .
Για πολλές ώρες διασκεδάσαμε όλοι μαζί βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον οικείο, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε βρήκαν την ευκαιρία νεότερα μέλη να γνωριστούν με παλαιότερα και να γίνουμε μια όμορφη παρέα .
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους,αλλά και όσους λόγω υποχρεώσεων και προβλημάτων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.
Εμείς μετά την μικρή και πολύ όμορφη ανάπαυλα συνεχίζουμε το έργο μας για την ασφάλεια και το καλό των συμπολιτών μας.
Θα ήταν παράληψη να μην αναφέραμε τους φίλους και χορηγούς που μας πρόσφεραν ότι χρειαστεί και με για την γιορτή μας.
Κρεοπωλεία Κόγιας Τρύφων , Μιχαλόπουλος Μάριος ,Μυλωνάς ,Μουστάκας Βαγγέλης, Δουκαντζης Ζήσης, και την “Γεύση”για τα κρεατικά που ψήσαμε τα ζαχαροπλαστεία “Κυβέλεια” ,και “Μπάμπης” για την πίτα τα πιτάκια και τα γλυκά και τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Αγχιάλου “Δήμητρα” για τα ποτά.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το