Ελλάδα

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Óôçí ÏëïìÝëåéá ç ôñïðïëïãßá ãéá ôéò ôçëåïðôéêÝò Üäåéåò.(Eurokinissi-ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)

Αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας έχει ξεσπάσει με αφορμή δημοσιεύματα που συνδέουν τον Σ. Παπασταύρου με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει εάν υπήρξαν συνεταίροι η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Παπασταύρου, εάν η εταιρία της συζύγου του έχει αναλάβει δουλειές από το Δημόσιο και με ποιες διαδικασίες ανάθεσης, καθώς και εάν η εταιρία αυτή και η οικονομική της δραστηριότητα έχουν περιληφθεί στο Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη.
Με νέα ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα» και «γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω».
Από την πλευρά της, η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Γκραμπόφσκι αναφέρει σε δήλωσή της ότι η επιχειρηματική της δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής και ποτέ δεν έχει πάρει δουλειά από το ελληνικό δημόσιο.
«Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχα ιδρύσει. Δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου» γράφει η εν λόγω ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μια επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά το σύζυγό μου. Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου».
Πηγή www.ethnos.gr
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το