Τοπικά

«Κάθισε» κομμάτι στον δρόμο Λαύκος-Μικρό – Διαμαρτυρίες κατοίκων

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων του Νοτίου Πηλίου, οι οποίοι κάνουν λόγο για κακοτεχνία σε έργο που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση, μόλις πριν λίγους μήνες, ζητώντας την επιδιόρθωσή του.
Κάτοικος του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο οποίος επικοινώνησε με τη «Θ», τόνισε πως «ενώ ενημερωθήκαμε μέσω του Τύπου στα τέλη Μαρτίου ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Λαύκου – Μικρού της Δ.Ε. Σηπιάδος του Δήμου Νοτίου Πηλίου και o δρόμος δόθηκε σε χρήση, παρόλα αυτά δεν άργησαν τα προβλήματα».
Όπως ο ίδιος εξηγεί, πριν σχεδόν 2 μήνες ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος που οδηγεί στο Μικρό, ένα μικρό κομμάτι περίπου 800 μέτρων, ο οποίος για χρόνια ήταν χωματόδρομος και δυσκόλευε ειδικά τους παραθεριστές και τους τουρίστες να πάνε οδικώς στο Μικρό από τον Λαύκο, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα έως τον Πλατανιά και από εκεί να πάνε με καραβάκι ή πεζή από το μονοπάτι.


Ο ίδιος ανέφερε, στέλνοντας και τις απαραίτητες φωτογραφίες, πως πριν λίγες μέρες ένα κομμάτι του ασφαλτοστρωμένου δρόμου «κάθισε», αποτελώντας κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.
Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι, διότι υπάρχει ο φόβος το πρόβλημα της καθίζησης να επεκταθεί.
«Το πιο εξοργιστικό είναι πώς ένας νέος δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα να εμφανίζει σε ένα σημείο του καθίζηση και σε άλλο λακκούβα, μάλλον από διέλευση κάποιου βαρέως οχήματος. Μήπως πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι και να ζητήσουν εξηγήσεις από τον εργολάβο του έργου; Ή να επιδιορθώσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε; Με τα χρήματά μας γίνονται αυτά τα έργα. Πρέπει να προστατευτούν» σημείωσε ο ίδιος, ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων για την αποκατάσταση του δρόμου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το