Τοπικά

Κατερίνα Πατσογιάννη: Ναι σε όσα διεκδικούνται για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο Βόλου

«Θα στηρίξω τα όσα θετικά προτείνονται για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βόλου» – την βασική δομή των υπηρεσιών υγείας της Μαγνησίας – δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του Νομού με την Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Πατσογιάννη κατά την συνάντηση με την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Είχε εκτενή ενημέρωση από τον πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. Δραμητινό για τα εκκρεμή αιτήματα που αφορούν κυρίως στην πρόσληψη γιατρών όλων των ειδικοτήτων, αλλά και στην αύξηση κλινών του Νοσοκομείου σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του εξοπλισμού.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει την υγεία σε πρώτη προτεραιότητα και είναι ένας από τους τρεις βασικούς άξονες του προγράμματος του κόμματος. Θα στηρίξω όλες τις επιλογές που στοχεύουν σε μία καλύτερη υγεία για τους πολίτες. Λέω ΝΑΙ σε όσα διεκδικούνται για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο που θα μπορεί να καλύπτει όλο και περισσότερο αριθμό πολιτών» τόνισε με έμφαση.
Η κ. Πατσογιάννη ενημερώθηκε επίσης για θέματα εργαζομένων στο Νοσοκομείο από την υπεύθυνη προσωπικού κ. Κατερίνα Χαρανά, ενώ συναντήθηκε με γιατρούς και νοσηλευτές στα εξωτερικά ιατρεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το