Ελλάδα

«Καρφώνει» Πάρι Μουτσινά ως κυβερνητικό ο Οδυσσέας Βουδούρης

voudouris-moutsinas

Πολιτικά έκθετο αφήνει τον ανεξάρτητο βουλευτή Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά, ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης σχετικά με την δημιουργία κυβέρνησης εθνικού σκοπού, προκειμένου να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Ο κ. Βουδούρης μιλώντας στον Real Fm τονίζει πως δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιου είδους συζήτηση στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών και πως ο κ. Μουτσινάς διολισθαίνει σε μια κυβερνητική στάση. Παράλληλα χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός πως χρησιμοποιεί τη θέση του προέδρου της ομάδας, για να «περνά» τις δικές του, προσωπικές απόψεις, σε καιρούς «πονηρούς», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Οδυσσέας Βουδούρης, συνάδελφος του κ. Μουτσινά και στη ΔΗΜΑΡ, δεν δίστασε να «καρφώσει» τον πρόεδρο της ομάδας των ανεξάρτητων, με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα «Αγορά», για  κίνηση των ανεξάρτητων βουλευτών να στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Ο κ. Βουδούρης είπε χαρακτηριστικά πως ο κ. Μουτσινάς, που αφήνει να διαρρέει πως οι ανεξάρτητοι θα στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, διολισθαίνει σε μια κυβερνητική στάση και μεταφέρει δικές του απόψεις ως απόψεις της ομάδας, χωρίς καν να έχουν αυτές συζητηθεί.

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια συζήτηση και δεν έχει και νόημα να γίνει. Εκεί που συμφωνούμε οι ανεξάρτητοι είναι πως δεν μπορούν να υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων.  Στην ομάδα φτιάξαμε κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας και για οποιαδήποτε απόφαση παρθεί, πρέπει να υπάρχει ομοφωνία. Εάν δεν υπάρχει ομοφωνία, δεν μπορεί να υπάρξει καμία τοποθέτηση πολιτικού περιεχομένου. Δεν μπορεί να μιλά κάποιος στο όνομα το δικό μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε τεχνηέντως την κίνηση αυτή του κ. Μουτσινά λέγοντας πως  «Οι καιροί είναι πονηροί και η κυβέρνηση είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και μπορεί κάποιοι να θέλουν να διαμορφώσουν και να βγάλουν προς τα έξω πως υπάρχει μια ομάδα που σκέφτεται να τη στηρίξει».

Σε ότι αφορά για τη σχέση των δύο ανδρών, ο κ. Βουδούρης ανέφερε πως είναι άριστη και το θέμα θα το συζητήσει με τον κ. Μουστινά και θα βρεθεί λύση.

Τέλος, για την κυβέρνηση και την πορεία της ο κ. Βουδούρης τόνισε πως έχει χάσει την ουσιαστική νομιμοποίηση, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί, υπάρχει και εσωτερική αμφισβήτηση κι αυτό φάνηκε με την παραίτηση Ψυχάρη και ζήτησε άμεση προσφυγή σε εκλογές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το