Τοπικά

Ιωάννης Κατσίβελος – Δήλωση υποψηφιότητας για την ΔΗΜΤΟ ΒΟΛΟΥ

Ο Ιωαν. Κατσίβελος, πολιτικός μηχανικός κι υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βόλου στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές αναφέρει σε δήλωσή του:

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένωση.
Κρατώντας τον πυρσό των κοινών ιδανικών με σεβασμό στους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν το χθες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόλου στις επερχόμενες εκλογές της Δ.Ε.Ε.Π Μαγνησίας που θα διεξαχθούν την 24η Οκτωβρίου 2021.
Μέχρι στιγμής είχα την τιμή να υπηρετήσω την παράταξη μας σε όλες τις βαθμίδες της. Ως φοιτητής στο Πολυτεχνείο υπήρξα ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης, και μετέπειτα εκλέχθηκα σε θέσεις ευθύνης της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ξάνθης. Όπως επίσης διετέλεσα και Πρόεδρος Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης τα τελευταία έτη των σπουδών μου. Παράλληλα υπήρξα και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης για αυτό και προσφάτως επιστρέφοντας στην πόλη μας ασχολήθηκα ενεργά με την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας η οποία με εξέλεξε στην τιμητική θέση του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης.
Σε αυτό το επόμενο μου βήμα καλώ όλα τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου να χτίσουμε μαζί μια αμοιβαία δύναμη εμπιστοσύνης τόσο όσο έως τις εκλογές, όσο και πέρα και μετά από αυτές.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για την ειλικρινή στήριξη σας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το