Κόσμος

Ινδονησία: 9χρονος κρεμάστηκε από καλώδιο υψηλής τάσης

Ένα 9χρονο αγόρι έγινε το πρόσωπο των ημερών στην Ινδονησία μετά την περιπέτεια που είχε και μέσα από ένα βίντεο έγινε viral. Ο μικρός βρέθηκε να κρέμεται από καλώδιο υψηλή τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος από ύψος 15 μέτρων.
Έπαιζε με άλλα παιδιά όταν επιχείρησε να ανέβει σε μία κολόνα υψηλής τάσης ρεύματος για να κρυφτεί. Στη συνέχεια πέρασε από το μυαλό του η… ιδέα να ισορροπήσει στο καλώδιο όπως κάνουν οι ακροβάτες.
Πριν καν το καταλάβει βρέθηκε να αιωρείται στο κενό προς έκπληξη των γειτόνων που έτρεξαν να ειδοποιήσουν τους γονείς του.

Ο μικρός βρέθηκε να κρέμεται στο κενό για πολύ ώρα και το ευτύχημα ήταν πως είχε αντοχές στα χέρια του για να κρατηθεί μέχρι οι γονείς του αλλά και γείτονες να ετοιμάσουν κουβέρτες και στρώματα για να τον υποδεχτούν κατά την πτώση του.
Μετά από αρκετά λεπτά και ενώ οι αντοχές του είχαν εξαντληθεί ο μικρός έπεσε στο κενό. Το ευτύχημα ήταν πως κατά την πτώση του τραυματίστηκε ελαφρά και είναι καλά στην υγεία του. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο συνεργεία της πυροσβεστικής αλλά και της εταιρείας ηλεκτροδότησης που ανέλαβε την ευθύνη για την αφύλακτη σκάλα στην κολόνα και υποσχέθηκε να πάρει αυστηρότερα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. Χαρακτήρισαν επίσης θαύμα το γεγονός πως το παιδί δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έκανε άλμα από την κολόνα στο καλώδιο, διαφορετικά θα τον χτυπούσε το ρεύμα και θα έχανε τη ζωή του ακαριαία.

https://twitter.com/sushiaftergym/status/1251126776115326979

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το