Αθλητισμός

Ικανοποίηση στη Νίκη από την πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

Με τη συμμετοχή έξι αθλητών του νεοσύστατου τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών, που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από 22-25 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά.

Τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και να γνωρίσουν το άθλημα ακόμη καλύτερα μαζί με αθλητές υψηλού επιπέδου, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Μπήκαν οι βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα από το Σεπτέμβριο, για μια δυναμική πορεία, αντίστοιχη του τμήματος κλασικής κολύμβησης.

Το νέο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου, χτίζεται σε ουσιαστικές βάσεις, σε όλα τα επίπεδα με πλήρη αθλητική αναγνώριση και καταξιωμένο προπονητή – γνώστη του αντικειμένου, με άδεια προπονητή τεχνικής κολύμβησης, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, προσφέροντας τα εχέγγυα για κάθε παιδί, που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το άθλημα και να εξελιχθεί αγωνιστικά στο μέγιστο βαθμό.

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης, έχει αυτόνομη οργανωτική και διοικητική δομή, με υπεύθυνο έφορο τεχνικής κολύμβησης το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο, κι όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο  6984633250.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τους γονείς, για την υποστήριξη κι εύχεται καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για μια νέα αρχή, στο νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης γεμάτη επιτυχίες για όλους…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το