Άρθρα

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία πολεμά το πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών πραγματικά και όχι θεατρικά ή με κομματικές λογικές

Των Αγγελικής Ιωαννίτη, Στέλιου Λημνιού και Γιάννη Τζαμτζή, 
μελών της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Την παραμονή της συγκέντρωσης εναντίον της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ διάλεξαν, «ενωτικά;;;», οι Αλέκος Χατζηχαραλάμπους και Βάσω Νάκου «ως μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βόλου Ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών NO BURN», να επιτεθούν στην Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ)! Όντας πολλά χρόνια τώρα μέλη της ΠΠΜ, εκφράζουμε τη λύπη μας για την επιστολή αυτή η οποία δεν καταδικάστηκε από το «NO BURN».

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ουδέποτε εξέφρασε την αντίθεσή της στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται αύριο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να ενταχθεί σε κομματικές λογικές εξωκοινοβουλευτικών μικρών κομμάτων, που σε προηγούμενες κινητοποιήσεις μοίραζαν τα κομματικά τους έντυπα, κονκάρδες κλπ. για να υπηρετήσουν μόνο τα στενά κομματικά τους συμφέροντα. Καμία εγγύηση επομένως δεν υπάρχει ότι και στην αυριανή συγκέντρωση δεν θα κυριαρχήσουν τέτοιου είδους πολιτικές και πολιτικές καπήλευσης του αγώνα των πολιτών.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ήταν αυτή που ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα της καύσης απορριμμάτων και το πολεμά σε όλες του τις διαστάσεις (προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για τη νέα ΑΕΠΟ, εγκατάσταση μετρητών, ακτιβισμούς κλπ.) με τη συμμετοχή όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά και όχι θεατρικά, ή με κομματικές λογικές, την επίλυση του μέγιστου αυτού ζητήματος για την πόλη του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το