Αθλητισμός

Η ΕΒΟΛ μεγάλος χορηγός της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα την παιδική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Στο φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιονίκη, επισκέφθηκε τα παιδιά, ο μεγάλος τους φετινός χορηγός που δεν είναι άλλος από τον κ. Νικήτα Πρίντζο και τη γνωστή βολιώτικη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ. Ο κ. Πρίντζος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο πωλήσεων κ. Βαγγέλη Οικονόμου και τον γιο του Αλέξανδρο Πρίντζο μίλησαν στα παιδιά, τους προσέφεραν φόρμες και κούπες με το λογότυπο της ΕΒΟΛ.

Από την πλευρά τους οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού, προσέφεραν στον κ. Πρίντζο και στον κ. Οικονόμου μπλούζες κεντημένες με τα αρχικά τους και με το σήμα του ΕΒΟΛ και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κ. Πρίντζος ευχήθηκε στα παιδιά να είναι γερά και να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, τόσο στα μαθήματά τους, όσο και στο μπάσκετ, ενώ υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους τη φετινή χρονιά.
Τον κ. Πρίντζο ευχαρίστησε εκ μέρους του Ολυμπιακού Βόλου ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Ρούμπος, ενώ παρούσες ήταν και οι κ.κ. Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου
Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως στον Ολυμπιακό αγωνίζεται και ο εγγονός του αείμνηστου Κώστα Πρίντζου, αδελφού του προέδρου της ΕΒΟΛ, ο Κωνσταντίνος Γερογιάννης.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί “τον βετεράνο άσσο του βολιώτικου ποδοσφαίρου, τον άνθρωπο που αναδιοργάνωσε εξ’ ολοκλήρου την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ και την έβαλε σε εντυπωσιακή τροχιά, τον κ. Νικήτα Πρίντζο. Τα χαμόγελα των νεαρών αθλητών που στο τέλος απόλαυσαν τα γαλατάκια τους, αποτελεί την μεγάλη ανταμοιβή για όλους μας”.
Κούπες και γάλατα προσφέρθηκαν και στους αθλητές του Ολυμπιονίκη με τους οποίους έγινε φιλικό παιχνίδι, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο βετεράνος άσσος του βολιώτικου ποδοσφαίρου κ. Βαγγέλης Λιαδέλης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το