Τοπικά

Η Eπιτροπή Αγώνα Πολιτών στηρίζει το συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου στηρίζει και θα συμμετέχει με πανό στη συγκέντρωση κατά της καύσης σκουπιδιών. «Όπως κάνουμε σε όλες τις δράσεις από όπου κι αν διοργανώνονται και είναι κατά της καύσης σκουπιδιών» δηλώνει και σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε όλο και περισσότερους φορείς-συλλόγους να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα κι ελπίζουμε να παγιωθεί η συμμετοχή τους σε αυτόν. Απαιτείται συλλογική και δυναμική κινητοποίηση όλης της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να νικηθεί η πολυεθνική και οι ντόπιοι συνεργάτες της ώστε να σταματήσει η καύση σκουπιδιών τόσο στην ΑΓΕΤ-Lafarge όσο και σε όλη τη χώρα, όπως προωθεί η κυβερνητική πολιτική”

Oι προγραμματισμένες δράσεις της Επιτροπής (καθαρισμός Αναύρου, παιχνίδι κι εργαστήριο για παιδιά) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 18.30, στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο “7 for earth project” με άλλες 11 πόλεις και 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

“Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία να συμμετέχουν στη συγκέντρωση. Ο κοινός σκοπός είναι πολύ μεγάλος και δεν περισσεύει ενέργεια για μικροσυμφέροντα και εγωισμούς. Η Επιτροπή από την γέννησή της έως σήμερα ενώνει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ιδεολογίας, κομματικών προτιμήσεων, χαρακτηριστικών προσωπικότητας. Όλοι μαζί για έναν Βόλο καθαρό σε αέρα και συνειδήσεις” αναφέρει η Επιτροπή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το