Παραπολιτικά

Η Ελλάδα ζει την Αποκάλυψη

Η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα της Ευρώπης θεωρείται τυπικά χρεοκοπημένη με όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία να έχουν στραμμένα τα βλέμματα επάνω της για να καταγράψουν την ιστορία. Διεθνής διασυρμός.

Από τη χώρα που χάνει κάθε ικμάδα αξιοπρέπειας στις ουρές των τραπεζών για λίγα ευρώ χάθηκαν 12,7 δις. Μπροστά μας έχουμε ένα διχαστικό δημοψήφισμα και μια Κυβέρνηση που δεν μπορεί σύμφωνα με τη ρητορική της παρά να το διεξάγει, ενώ την ίδια ώρα ζητά νέο πρόγραμμα 29 δις μέσα σε ένα πολεμικό κλίμα εναντίον της Ευρώπης το οποίο καλλιεργεί συστηματικά, διχαστικά και πολεμικά. Δεν χρεοκοπείς μια χώρα για να «τεστάρεις» όλο τον δυτικό κόσμο.

Η κοινωνία σαρώνεται από το κύμα της αγωνίας, της αβεβαιότητας  και του φόβου. Η οικονομία κατέρρευσε και μπροστά στην καταστροφή δεν υπάρχει η ελάχιστη δυνατή εθνική συναίνεση.

«Ενημερώνω όποιον μου το ζητάει…δεν ιδρώνει το αυτί μου», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του αποκαλούν εκείνους που ζητούν «βοήθεια» συνεργάτες των δανειστών και  εσωτερική τρόϊκα.

Για την Ελλάδα το παραμύθι έχει δράκο και δυστυχώς διαβάζουμε ακόμα τις πρώτες σελίδες. Αν δεν γίνει συμφωνία και αν επικυρωθεί ένα ισχυρό «όχι», τότε θα ζήσουμε την Αποκάλυψη.

Τώρα , πρέπει να περισωθεί…ότι μπορεί πλέον να περισωθεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το