Τοπικά

Γιώργος Καλτσογιάννης: “Στις γειτονιές της πόλης πνέει ο νέος άνεμος της αλλαγής”

Συναντήσεις με κατοίκους στις γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στην συνοικία της Νέας Δημητριάδας παρουσία πολλών συμπολιτών.
Ο κ. Καλτσογιάννης που τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με την ευχέρεια που διαθέτει στην άμεση και ειλικρινή προσέγγιση με το κοινό, ξετυλίγει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους διαφόρους άξονες της καθημερινότητας, όπως για την παιδεία, την ασφάλεια, την υγεία, το κοινωνικό κράτος, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στις πρωτοβουλίες που θα λάβει η κεντροδεξιά παράταξη από τις 8 Ιουλίου και μετά για την ανόρθωση της οικονομίας με την δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας».

Ο κ. Καλτσογιάννης τόνισε πως «με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα στην Νέα Δημητριάδα και συνομίλησα με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που έχουν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να βρουν εργασία. Η Νέα Δημητριάδα είναι μία από τις πολλές συνοικίες του πολεοδομικού μας συγκροτήματος που πληγώθηκε από την κρίση και αρκετές οικογένειες έχασαν τη μία ή και τις δύο δουλειές που υπήρχαν στο σπίτι».
Σε αυτό το σημείο ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε πως «εμείς δεσμευόμαστε για μια αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Από τις 8 Ιουλίου σηκώνουμε τα μανίκια και αγωνιζόμαστε με σχέδιο και επιμονή για την δημιουργία θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και κανονικής ασφάλισης. Αγωνιζόμαστε για την ενδυνάμωση των δομών και υπηρεσιών πρόνοιας, εκπαίδευσης και υγείας, παλεύουμε για ένα Κράτος που θα είναι φιλικό προς τον πολίτη».

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως «δεσμεύτηκα στους συμπολίτες μου ότι θα κάνω τα πάντα, ώστε η Μαγνησία να γυρίσει σελίδα και μέσα από την αξιοποίηση πόρων και προγραμμάτων να συμβάλλουμε με όλους τους αρμόδιους φορείς για την αναβάθμιση των γειτονιών. Οφείλουμε να φέρουμε ξανά την ελπίδα στους κατοίκους των συνοικιών. Και αυτός είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό βρίσκομαι καθημερινά στις γειτονιές και συνομιλώ με τους πολίτες αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους. Αυτή την επικοινωνία και την άμεση επαφή με τον κόσμο είναι κάτι που κτίζουμε χρόνια τώρα και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε. Γιατί από τις γειτονιές της πόλης πνέει ο νέος άνεμος της πολιτικής αλλαγής».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το