Τοπικά

Γιατροί του Βόλου στηρίζουν τον Κ. Μαραβέγια

Απόψεις για τις πολιτικές που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των Ελλήνων πολιτών, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με συναδέλφους τους γιατρούς, το βράδυ της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Δεκάδες γιατροί κάθε ειδικότητας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Μαραβέγια, για μια χαλαρή συνάντηση, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Ανάμεσά τους οι στενοί συνεργάτες του από την κλινική «Άνασσα» και από το Κέντρο Αποκατάστασης «Κένταυρος», οι οποίοι δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι «στηρίζουν τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάνε την ίδια γλώσσα για τα καθημερινά προβλήματα υγείας».

Στις συζητήσεις για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας, κοινή ήταν η άποψη ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και εκσυγχρονισμού του συστήματος, με έμφαση στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
Ο κ. Μαραβέγιας επισήμανε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να διασφαλίσει την παροχή ποιοτικής δημόσιας υγείας μέσα από την ανασυγκρότηση των δημόσιων δομών, την κάλυψη των κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και την αξιοποίηση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το