Αθλητισμός

Για την «τιμή των όπλων» ο Θησέας στη Λάρισα με Ηρακλή

Για την «τιμή των όπλων» θα παίξει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Θησέας στο AEL FC Arena, έχοντας αντίπαλο Ηρακλή Λάρισας. Η ομάδα της Αγριάς δεν έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα ισχυρό σύνολο που διεκδικεί τον τίτλο.

Ο τεχνικός Δημήτρης Κόφφας μας είπε σχετικά: «Προφανώς δεν υπάρχουν ελπίδες για την παραμονή, αλλά θέλουμε να ολοκληρώσουμε την φετινή μας προσπάθεια δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Παίζουμε για το γόητρο, ενώ θα κοιτάξουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους παίκτες. Από εκεί και πέρα, μας απασχολεί και το ματς Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης διότι σε μία χρονιά που δεν κύλησε καλά για μας θέλουμε να πετύχουμε μία διάκριση».

Αμφίβολος να αγωνιστεί σήμερα είναι ο Βασίλης Δημουλάς, διότι έχασε αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ενώ διαθέσιμοι είναι οι: Δημήτρης Κοντοστάθης, Αργύρης Κουτσιρίμπας, Μάνος Ιακωβίδης, Θόδωρος Κουκουτής, Γιώργος Αλμασίδης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Μασούρας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Άγγελος Αλμπανίδης, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιάννης Κουτσούκης, Ευθύμης Θεοδωρίδης, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Άγγελος Μάρκου, Δημήτρης Λίτσος, Αλέξανδρος Σιώμος.

Διαιτητής σήμερα θα είναι ο Σωτήρης Πέτσας και βοηθοί οι Χρήστος Μπάλας, Χρήστος Αλεξόπουλος. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ ο παρατηρητής διαιτησίας Ανδρέας Στάθης είναι της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το