Κόσμος

Φιλοξενεί 97 σκυλιά στο σπίτι της για να γλιτώσουν από τον κυκλώνα Ντόριαν (pics)

O κυκλώνας Ντόριαν που χτυπάει τα νησιά στις Μπαχάμες έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και το θάνατο 5 ανθρώπων μέχρι στιγμής, με τους κατοίκους να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν τι ζωές τους και τα σπίτια τους.
Ιδιαίτερη αναφορά όμως γίνεται για την Chella Phillips, η οποία πήρε 97 σκυλιά στο σπίτι της καθώς το καταφύγιο που έμεναν βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα και δύσκολα θα γλίτωναν από το φαινόμενο. Όπως αναφέρει η ίδια τα 79 από αυτά μένουν στην κρεβατοκάμαρά της και έχουν προκαλέσει ένα πανικό στο σπίτι με ακαθαρσίες σε κάθε σημείο, εκτός από το κρεβάτι της καθώς κανένα από τα σχεδόν 100 σκυλιά δεν έχει ανέβει σε αυτό!

«97 σκυλιά είναι μέσα στο σπίτι μου και 79 από αυτά στο υπνοδωμάτιό μου. Επικρατεί μία τρέλα από χθες το βράδυ με ακαθαρσίες χωρίς σταματημό αλλά σέβονται το κρεβάτι μου και κανένα δεν έχει τολμήσει να ανέβει. Έχουμε εγκαταλείψει το καταφύγιο και κανένα δεν είναι έξω. Η μουσική παίζει συνεχώς και το air condition δουλεύει συνεχώς για αυτά. Πραγματικά σας ευχαριστώ για τις δωρεές σας ώστε να πάρω κλουβιά. Ήταν μεγάλη ανάγκη για τα άρρωστα και τα τρομαγμένα. Σας ευχαριστώ!

Δεν έχουμε χτυπηθεί τόσο άσχημα όσο άλλα νησιά, αλλά το πιο λυπηρό είναι πως μετά τον τυφώνα ορισμένα νησιά θα κάνουν καιρό να συνέλθουν. Κάθε νησί έχει ασθενοφόρα για τα σκυλιά αλλά ορισμένα αδέσποτα δεν θα βρουν μέρος να κρυφτούν από τον τυφώνα κατηγορίας 5 και μόνο ο Θεός μπορεί να τα προστατέψει. Σας ευχαριστώ που μας σκέφτεστε και που προσεύχεστε για εμάς.
Συμπτωματικά σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την ημέρα που άνοιξε το καταφύγιο για τα αδέσποτα σκυλιά και έχουμε βοηθήσει περίπου 1000 σκυλιά».

97 dogs are inside my house and 79 of them are inside my master bedroom.It has been insane since lastnight, poop and…

Publiée par Chella Phillips sur Dimanche 1 septembre 2019

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το