Ελλάδα

Έβρος – Αδίστακτοι οι διακινητές μεταναστών: Ανάποδα ξανά στην Εγνατία, οργισμένοι οι κάτοικοι

Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι διακινητές μεταναστών στον Έβρο, καθώς έχει γίνει καθημερινό το φαινόμενο να οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία Οδό.

Ακόμη ένα περιστατικό καταγράφηκε την Κυριακή, όταν ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες και 2 επιβαίνοντες κυκλοφορούσε ανάποδα, στον κόμβο της Μάκρης λίγο πριν την Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη προκειμένου να συλληφθούν.

Διαρκή περιστατικά
Οι διακινητές προκειμένου να αποφύγουν τα συνεχή μπλόκα των αρχών, υιοθετούν -εκτός από τη χρήση του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας-, τη μετακίνηση με κλεμμένα αυτοκίνητα, μέσω δύσβατων μονοπατιών, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανεβάζουν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποτέλεσμα; Θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές οδηγών και επιβαινόντων σε οχήματα.

Προ ημερών οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της πόλης, ενώ οι αγρότες του νομού σκοπεύουν να βγουν με τα τρακτέρ τους την Εγνατία Οδό, ζητώντας την άμεση εφαρμογή των προτεινόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβίασης κανόνων οδικής κυκλοφορίας από τους διακινητές.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το