Τοπικά

Εργατικά Σωματεία και φορείς τίμησαν την Πρωτομαγιά- photos

Εργατικά σωματεία και φορείς τίμησαν την Πρωτομαγιά στον Βόλο με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην πλατεία Πανεπιστημίου και κεντρική ομιλία, πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο Ταχυδρομείο.

Ο Παναγιώτης Τσιτσιρίκης πρόεδρος του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας και μέλος του ΕΚΒ “δήλωσε ότι “Σήμερα, είναι η μέρα που αποδεικνύει ότι οι αγώνες των εργαζομένων μπορούν να κερδηθούν και να έχουν αποτέλεσμα. Ήδη βρισκόμαστε στον απόηχο κινητοποιήσεων που φανερώνει ότι η αιτία όλων των δεινών έχουν ένα κοινό παρονομαστή, το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι η ώρα την οργή μας και την αγανάκτηση να την κάνουμε αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε κλάδο για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και να γίνει πράξη αυτό που λέμε ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με τον αγώνα του”.

Όπως ανέφερε ο Νικολούλης Γιώργος Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου οικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας “Οι φοιτητικοί σύλλογοι του Βόλου αποφασίσαμε να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά στο δρόμο με αγώνα. Η 1η Μάη έρχεται να μας δείξει τι μπορεί να πετύχει ο λαός με την πάλη του όταν συμπορεύεται. Έτσι και οι φοιτητές στις 10 Μαΐου που είναι προγραμματισμένες φοιτητικές εκλογές θα δώσουν εμπιστοσύνη και θα συμπορευτούν με τις ταξικές δυνάμεις, βγάζοντας την Πανσπουδαστικήπρώτη δύναμη”.

Δείτε photos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το