Ελλάδα

Επίθεση Καμμένου σε Μητσοτάκη για τα πυρομαχικά στη Σ. Αραβία

Την κατάργηση του συνταγματικού άρθρου που σχετίζεται με το νόμο περί ευθύνης υπουργών με αναδρομική ισχύ 20 ετών ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος
«Πρέπει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επίορκων πολιτικών που τώρα κρύβονται πίσω από τις παραγραφές» υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντας το άρθρο 86 «φερετζέ της συγκάλυψης και της ατιμωρησίας».
Την ίδια στιγμή επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος νωρίτερα είχε επαναφέρει την υπόθεση με την πώληση των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία. Υποστήριξε ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκεται στέλεχος της ΝΔ.

Παράλληλα προκάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ να δώσει έως αύριο στις 12 το μεσημέρι στη δημοσιότητα απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία αφορά κατάσχεση την οποία παρεμποδίζει, όπως είπε, η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω κυκλωμάτων.
Οι προτάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την άμεση εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, αλλά και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα τα οποία ωστόσο θα ελέγχονται από το κράτος.

Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το