Ελλάδα

«Επανεμφάνιση» Σώρρα: «Έχω δεχτεί απειλές κατά της ζωής μου»

Νέο…μανιφέστο απευθύνει στους υποστηρικτές του ο «σωτήρας» Αρτέμης Σώρρας, που εξαφανίστηκε μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον τόσο του ίδιου όσο και τις συζύγου του.

Σε γραπτή του δήλωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του στον ΑΝΤ, ο Αρτέμης Σώρρας ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί απειλές και επιθέσεις κατά της ζωής του.

«Εχω δεχτεί απειλές και επιθέσεις κατά της ζωής μου. Όταν νιώσω ασφαλής θα εμφανιστώ. Η αλήθεια θα λάμψει το Εφετείο Πατρών» έγραψε ο κ. Σώρρας, και συμπλήρωσε: «Καμία σχέση δεν έχει η “Ελλήνων Συνέλευσις” με εγκληματική οργάνωση. Είναι ένας αυτοχρηματοδοτούμενος οργανισμός και τίποτε άλλο».

Για ακόμη μια φορά, ο πρόεδρος της «Ελληνων Συνέλευσις» κατήγγειλε προσπάθεια εξουδετέρωσής του από το «τραπεζικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας».

«Φαίνεται ότι ανησυχούν και φοβούνται για κάτι» είπε ο κ. Σώρρας, και συνέχισε: «Δυστυχώς η δύναμη και η απήχησή μας στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει κάθε ημέρα. Η “Eλλήνων Συνέλευσις” συνεχίζει δυναμικότερα, απτόητη για την επίτευξη του στόχου να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το