Αθλητισμός

Έντονη η φιλανθρωπική δράση της Νίκης – Θα ενισχύσει ιδρύματα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Έντονη φιλανθρωπική δράση θα αναπτύξει η Νίκη εν όψει των Χριστουγέννων. Η βολιώτικη ΠΑΕ σκοπεύει να ενισχύσει ιδρύματα και οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη, προκειμένου να περάσουν όμορφα αυτές τις άγιες ημέρες.

Μπορεί η Νίκη να μην έχει αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δραστήρια εκτός γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα η βολιώτικη ΠΑΕ σχεδιάζει διάφορες δραστηριότητες, με σκοπό να βοηθήσει ιδρύματα και συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν δείξει πολλές φορές την κοινωνική τους ευαισθησία και ασφαλώς τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, είναι ένας λόγος παραπάνω. Η ΠΑΕ Νίκη γνωστοποίησε το πλάνο των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, τις οποίες θα αναλάβει τις προσεχείς ημέρες με την ευχή όλοι να περάσουν χαρούμενα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Το πρόγραμμα των φιλανθρωπικών δράσεων της Νίκης προβλέπει βοήθεια σε άπορες οικογένειες, στο Ορφανοτροφείο Βόλου και στην Κιβωτό του Κόσμου. Παράλληλα οι διοικούντες τη βολιώτικη ΠΑΕ καλούν τους συμπολίτες μας να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν, προκειμένου να βοηθήσουν όσους ανθρώπους έχουν μεγάλη ανάγκη.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα δείξει και τις φετινές γιορτές το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά της, σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και τους ιερωμένους του Ναού της Ευαγγελίστριας, θα προσφέρει σε περίπου 20 φτωχές οικογένειες όλα τα αγαθά που πρέπει να έχει ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ποιοτικότερες και πιο χαρούμενες γιορτές.

Παράλληλα, στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα παραχωρηθεί ένας ολοκαίνουργιος φορητός υπολογιστής, όπως τα ίδια αιτήθηκαν, ώστε να μπορέσουν να φανούν αποδοτικότερα στις μαθησιακές τους υποχρεώσεις, εν μέσω καραντίνας.
Επίσης, θα επισκεφτούμε και την Κιβωτό του Κόσμου, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, τα οποία επιλέχθηκαν σε συνεννόηση με τη διοίκηση της δομής, πάντα βάσει των επιθυμιών και των αναγκών των ίδιων των παιδιών.
Τέλος, στο πλαίσιο αυτών των κινήσεών μας και της εορταστικής περιόδου που έρχεται, καλούμε όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, φροντίστε, όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας, να έχουν αξιοπρεπή και όμορφα Χριστούγεννα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το