Τοπικά

Αναβαθμίστηκαν σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου (photos)

Αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα αποκτούν τα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Συγκεκριμένα:
1. Nεοκατασκευασμένα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκαν στα δημοτικά σχολεία Ριζομύλου, 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου, ΕΠΑΛ Βελεστίνου, Γυμνασίου και Λυκείου Καναλίων.
2. Έγιναν διαγραμμίσεις διάβασης στα δημοτικά σχολεία Στεφανοβικείου, Ριζομύλου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου.
3. Πραγματοποιήθηκε εξωτερικός και εσωτερικός ελαιοχρωματισμός του 2ου δημοτικού σχολείου Βελεστίνου
4. Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα στήριξης σε δύσβατο σημείο και βάφτηκε το γήπεδο μπάσκετ του 2ου δημοτικού σχολείου Βελεστίνου.
5. Υλοποιήθηκαν εργασίες βαψίματος αιθουσών και διαδρόμων, καθώς και εργασίες συντήρησης στις βρύσες και στον αύλειο χώρο του 1ο δημοτικού σχολείου Βελεστίνου,
6. Έγινε βάψιμο στα κάγκελα του δημοτικού σχολείου Ριζομύλου και του 1ου δημοτικού σχολείου Βελεστίνου, συντήρηση της εισόδου στο Νηπιαγωγείο Αγίου Γεωργίου Φερών και βάψιμο αιθουσών στο Λύκειο Βελεστίνου.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας στόχος μας που επιτεύχθηκε. Χρειάστηκαν δύο μήνες και μια πολύ καλή και συντονισμένη προσπάθεια από την τεχνική υπηρεσία και τους διευθυντές των σχολείων για να αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης στα περισσότερα σχολεία του δήμου μας. Η πρόσληψη των οκταμήνων από την κοινωφελή εργασία με τις ειδικότητες των ελαιοχρωματιστών και των οικοδομικών εργασιών σε συνάρτηση με το κλείσιμο των σχολείων λόγω υγειονομικής κρίσης, μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης στα σχολικά κτίρια. Ευελπιστώ τα σχολεία μας να αποκτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εικόνα που τους αξίζει».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το