Τοπικά

Ενημερωτική ημερίδα για ανέργους

Ενημερωτική ημερίδα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, για ανέργους όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, από τις 10:00π.μ. μέχρι 15:00μ.μ..
Η δράση «JobDay Βόλος» έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, κυρίως των νέων αλλά και των μακροχρόνια ανέργων, στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.

Πρόγραμμα
10:00 – 10:30 Χαιρετισμοί
10:30 – 12:00 Πως να αναζητήσω σωστά εργασία Ιωάννα Κορδίλα, Account Manager Skywalker.gr
12:00 – 13:30 Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα Χρύσα Δότσα, Συντονίστρια Δράσεων Skywalker.gr
13:30 – 15:00 Οι χρυσοί κανόνες για μια επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής προσωπικού Χαρά Μπουραντά, Υπεύθυνη χορηγιών Skywalker.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310326712
Δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.skywalker.gr/elGR/home/sicp
Διοργάνωση: Δήμος Βόλου και skywalker.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το