Αθλητισμός

Σκληρή απάντηση της Διοικούσας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ανώνυμους “απλήρωτους” καλαθοσφαιριστές

“Αποσβολωμένοι μείναμε την Μεγάλη Παρασκευή από την ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών?  του Ολυμπιακού Βόλου για τις φετινές οφειλές τους , ποιών καλαθοσφαιριστών  δεν γνωρίζουμε , αφού υπογραφές δεν υπάρχουν , στην οποία μέσα σε όλα εμπλέκει εκτός από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη , τη φετινή Διοικούσα Επιτροπή και εμάς , ως προηγούμενη Διοικούσα Επιτροπή .

Φυσικά διατηρούμε επιφυλάξεις και κάθε νόμιμο δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση, στους συντάκτες , ειδάλλως σε όλους τους καλαθοσφαιριστές , περσινούς και φετινούς , αν δεν βγουν στο φως οι υπογράφοντες , διότι  αφήνονται σκιές και προσπαθούν να μηδενίσουν την  προσπάθεια τεσσάρων χρόνων και σε συνάρτηση με όλους αυτούς που οι καλαθοσφαιριστές? αφήνουν στο απυρόβλητο , μας δίνουν κάθε δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ο χρόνος που αυτή βγήκε , είχε άλλου είδους σκοπιμότητες , αφού ήδη γνωστοί κύκλοι εξεχόντων «φίλων» της ομάδας μας , προσπάθησαν να επωφεληθούν άμεσα της ανακοίνωσης .

Στο δια ταύτα και σε ότι μας αφορά και μόνο:

Σε ποιους καλαθοσφαιριστές  έχουμε εκκρεμότητες  από πέρυσι και πόσες? Ποιοί καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι  δεν έμειναν και φέτος στην ομάδα γιατί είχαν εκκρεμότητες από πέρυσι? Ήταν ενήμεροι ο έφορος , ο προπονητής και η τρέχουσα Διοικούσα Επιτροπή για την ανακοίνωση?

Ήταν γνώστες οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες φέτος για την ανακοίνωση? Εν κατακλείδι , αν εμείς είχαμε την ίδια αντιμετώπιση από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη και τους «φίλους» της ομάδας , όπως έτυχαν  αυτοί από τον ερασιτέχνη και μας τη φετινή χρονιά , σίγουρα δεν θα μέναμε 4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερα . Τα στοιχεία είναι στη διάθεση του καθενός αν βγούν στο φώς οι πραγματικοί συντάκτες της ανακοίνωσης.

ΥΓ.1 να θυμίσουμε στους συντάκτες της ανακοίνωσης ότι η άνοδος επήλθε εκτός από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών  , των προπονητών και της Διοικούσας Επιτροπής και από την αξιοπιστία που επέδειξε ο αδιάφορος ΓΣ Αμπελώνας την τελευταία  αγωνιστική των PLAY OFSS κερδίζοντας στην έδρα του την ομάδα του ΑΟ Καλαμπάκας”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το