Τοπικά

Ελπίδα για συνεργασία με την «ομάδα Μπέου» στο Ορφανοτροφείο από την πρώην πρόεδρο

iwannou

Την ελπίδα ότι η «ομάδα» του Αχ. Μπέου στο νέο Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου θα αξιοποιήσει την εμπειρία των μελών της προηγούμενης διοίκησης που επανεκλέχθηκαν και δεν θα συνεργαστεί μαζί τους, εξέφρασε η πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος Σοφία Ιωάννου, η οποία ήρθε πρώτη στη χθεσινή ψηφοφορία.

«Βάλαμε υποψηφιότητα για να τιμήσουμε το ίδρυμα και δεν έχει σημασία αν εγώ βγήκα πρώτη. Εφόσον ο Δήμος Βόλου αναλαμβάνει πλέον έναν πιο ενεργό ρόλο στη διοίκηση του Ορφανοτροφείου, ελπίζω να συνεργαστούμε. Αν μας θέλουν, μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν δεν μας θέλουν, τι να κάνουμε…», δήλωσε η κ. Ιωάννου στη «Θ» ΤV.

Η ίδια ανέφερε πως ο αντιδήμαρχος Αν. Μπατζιάκας ήταν από το πρωί χθες στο Ίδρυμα, ενώ όπως ενημερώθηκε εκεί ήταν και ο Αχ. Μπέος μαζί με δημοτικούς σύμβουλους. Η κ. Ιωάννου πρόσθεσε, μάλιστα, πως είχε ενημερωθεί για τη δράση των μελών της δημοτικής αρχής έξω από το Ορφανοτροφείο κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τόσο ο κ. Μπατζιάκας όσο και ο κ. Στεφόπουλος μοίραζαν χαρτάκια με ονόματα υποψηφίων στον κόσμο που πήγαινε να ψηφίσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το