Τοπικά

Έκλεψαν μέχρι και το θερμοσίφωνα από γήπεδο της Λάρισας

Την κατάθεση μήνυσης ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας στρεφομένης κατά αγνώστων δραστών για βανδαλισμούς, φθορές και κλοπές στο Αθλητικό Κέντρο Βιολογικού Νέας Σμύρνης αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet.gr, o Δήμος Λαρισαίων.
Υπάλληλος του Δήμου ο οποίος εργάζεται ως φύλακας και εργάτης γενικών εργασιών στο Αθλητικό Κέντρο, προσερχόμενος στην εργασία του αντίκρισε εικόνες βανδαλισμού και καταστροφών, ενώ είχαν κλαπεί και διάφορα αντικείμενα.

Άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στους χώρους και με χρήση λοστού χτύπησαν τα τοιχώματα των αποδυτηρίων, προκαλώντας ζημιές στους τοίχους και τα τζάμια. Επίσης έκλεψαν τον θερμοσίφωνα, το ψυγείο και την θερμάστρα λαδιού που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
Στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κι ακόμα ένα μικρό ψυγείο, το οποίο καταστράφηκε από χτυπήματα. Ταυτόχρονα εκλάπησαν όλα τα χαρτικά, οι κουβάδες, καθαριστικά υγρά, σφουγγαρίστρες, αλλά κλάπηκε επίσης και το λάστιχο του πυροσβεστήρα από την πυροσβεστική φωλιά.

Το κόστος αποκατάστασης των ζημιών αυτών ανέρχεται στο ποσό των 3.000 ευρώ. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 30 Δεκέμβρη αλλά έγινε γνωστό μέσω της πρόθεσης του Δήμου για μήνυση.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το