Τοπικά

Έκλεψαν το αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού-Ζημιά 35.000 ευρώ

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι  διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού. Το σμαξοστάσιο βρίσκεται δίπλα από το ποτάμι του Ξηριά, απέναντι από τη θέση “Πλατάνια”. Σ’ αυτό υπάρχει κλειστός χώρος-αποθήκη στον οποίο φυλάσσονται μηχανήματα και εργαλεία και γύρω από αυτόν παρκάρουν τα περισσότερα οχήματα του Δήμου.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με σίτα, την οποία έκοψαν οι κλέφτες για να μπουν στο χώρο. Έπειτα, έσπασαν το παράθυρο της αποθήκης του Αμαξοστασίου, εισήλθαν στον χώρο, φόρτωσαν σε φορτηγάκι του Δήμου (ήταν παρκαρισμένο μέσα στην αποθήκη) πριόνια, “φυσερά” (μηχανήματα που οι εργάτες του Δήμου απομακρύνουν τα φύλλα), χορτοκοπτικά και  άλλα εργαλεία.

Όταν οι κλέφτες άνοιξαν την πόρτα της αποθήκης για να διαφύγουν με το TOYOTA του Δήμου και τα εργαλεία, διαπίστωσαν ότι άλλο όχημα εμπόδιζε την έξοδο. Ανενόχλητοι, έβαλαν σε λειτουργία το άλλο όχημα, ελευθέρωσαν την είσοδο, οδήγησαν έξω το TOYOTA και έβαλαν στη θέση του πάλι το πρώτο όχημα, ώστε να μη φαίνεται ότι έγινε κάποια κίνηση.

Ο αντιδήμαρχος κ. Νικοβιώτης δήλωσε “Όλα δείχνουν ότι οι κλέφτες παρακολουθούσαν το Αμαξοστάσιο και ενέργησαν βάσει σχεδίου. Σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα προσπαθήσουμε να διαλευκάνουμε την υπόθεση, ώστε να συλληφθούν οι δράστες”.

Το αμαξοστάσιο δεν έχει συναγερμό ή κάμερες, αλλά είναι τοποθετημένοι προβολείς και έχει δυο σκύλους φύλακες. Η ζημιά εκτιμάται  στα 35.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το