Ελλάδα

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Κρεμάστηκε στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η συγκλονιστική υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 21 Ιουνίου, όταν μια 35χρονη γυναίκα στην Αγία Παρασκευή έσφαξε τον πατέρα της.
Η τραγωδία ολοκληρώθηκε καθώς σήμερα, όπως έγραψε το dikastiko.gr, βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας του κελιού η κρατούμενη η οποία, σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Η γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.
Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί πάντως προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το να πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.

Η γυναίκα, στις 21 Ιουνίου, έσφαξε τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου η 35χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της.
Κατόπιν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν το κατάφερε. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, προ ημερών, η γυναίκα είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το