Τοπικά

ΕΕΚ Μαγνησίας: Η δημοτική αρχή Βόλου δίνει υποκριτικούς όρκους αγάπης λόγω των εορτών και εκδικείται ….υπηρεσιακά

Την άμεση ανάκληση της μετακίνησης του δημοτικού υπαλλήλου Στάθη Χαλαστάρα από τη δημοτική αρχή καθώς και την άμεση αποκατάστασή των ζημιών στην οδό Καραμπατζάκη, ζητά το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα Μαγνησίας. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως “ο δήμαρχος Βόλου  Θάνος Θεοδώρου και η δημοτική αρχή μετακίνησε τον κ. Χαλαστάρα  γιατί βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του περιβάλλοντος” στις διαμαρτυρίες για την οδό Καραμπατζάκη.

Επίσης το ΕΕΚ Μαγνησίας αναφέρει πως “για να παραδώσει ο Θάνος Θεοδώρου και οι αντιδήμαρχοι του μαθήματα στους κατοίκους της οδού Καραμπατζάκη θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να εγκαταλείψουν τη λογική της προσωπικής αυλής στο δήμο Βόλου που θεωρεί τους υπαλλήλους αντικείμενα των πολιτικών τους και πρέπει να απαγορεύσουν τις προσωπικές φρουρές σε έκπτωτους”.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος Μαγνησίας:

“Ο δήμαρχος Θάνος Θεοδώρου και σύσσωμη η δημοτική αρχή μετακίνησε από τη υπηρεσιακή του θέση τον Στάθη Χαλαστάρα, δημοτικό υπάλληλο, κάτοικο της οδού Καραμπατζάκη γιατί βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του περιβάλλοντος.

Με την επινόηση υπηρεσιακών αναγκών, συνεπείς στην αρχή του “διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”, εκδικητικά και αναίτια επιχειρούν να κάμψουν το ηθικό και να φιμώσουν τις φωνές όσων δεκαετίες παλεύουν για την ποιότητα ζωής μέσα στη πόλη. Η προσφιλής πρακτική της εξουσίας δεν γνωρίζει εξαιρέσεις είτε πρόκειται για το δημόσιο, είτε τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό που η εξουσία δεν γνωρίζει, είναι ότι η υπερημερία, η εξορία και η φυλάκιση πάντα αποτελούσε για τους αγωνιστές στιγμή αναστοχασμού, θεωρητικής και πολιτικής επεξεργασίας για την επόμενη μέρα.

Η δημοτική αρχή κατηγόρησε ευθαρσώς τους κατοίκους της οδού Καραμπατζάκη ότι θέλουν να διατηρήσουν στον Κραυσίδωνα τις προσωπικές τους αυλές. Για να παραδώσει ο Θάνος Θεοδώρου και οι αντιδήμαρχοι του μαθήματα στους κατοίκους της οδού Καραμπατζάκη θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να εγκαταλείψουν τη λογική της προσωπικής αυλής στο δήμο Βόλου που θεωρεί τους υπαλλήλους αντικείμενα των πολιτικών τους, πρέπει να απαγορεύσουν τις προσωπικές φρουρές σε έκπτωτους, τη πρόσκληση μπράβων εντός κι εκτός δημοτικών συμβουλίων, να προετοιμάζεται για κάθε θέμα που θέλει να συζητήσει και να μάθει να μην βασίζεται στον τσαμπουκά της εκλογικής πλειοψηφίας που δεν ταυτίζεται με την κοινωνική πλειοψηφία την ώρα της μάχης. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είχε ανάγκη τα ΜΑΤ και την ασφάλεια Βόλου για να προχωρήσει στο καταστροφικό του έργο.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την απόφαση του δημάρχου αν αναλάβει άμεση δράση μποϋκοτάροντας με στάσεις εργασίας τις χριστουγεννιάτιες εκδηλώσεις ξεσκεπάζοντας τη δημοτική αρχή που δίνει υποκριτικούς όρκους αγάπης λόγω των εορτών και εκδικείται ….υπηρεσιακά.

Άμεση ανάκληση της μετακίνησης του Στάθη Χαλαστάρα.
Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στην οδό Καραμπατζάκη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το