Τοπικά

Δυναμική συγκέντρωση συνταξιούχων στο Βόλο

Δεκάδες ηλικιωμένοι του Βόλου συμμετείχαν στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που θα προγραμματίζεται για την 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα. Παρών στη σημερινή εκδήλωση και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας ΠΟΣ ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός, ενώ συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι συνταξιουχικών οργανώσεων από Λάρισα και Τύρναβο.

“Στόχος μας είναι να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και για το σκοπό αυτό, με απόφαση των Ομοσπονδιών μας, έχουμε οργανώσει συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα” τόνισε ο κ. Κολοβός, υπογραμμίζοντας ότι οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ «πνέουν τα λοίσθια», και το ταμείο επίσης. “Τα τελευταία χρόνια μας έχουν περικόψει τις συντάξεις, όπως και τα κονδύλια για την υγεία και δύσκολα επιβιώνουμε. Φυσικοί μας σύμμαχοι είναι οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματοβιοτέχνες αλλά και οι γυναίκες και η νεολαία. Όλοι μαζί οφείλουμε να παλέψουμε για την ανατροπή αυτών των κυβερνητικών πολιτικών που κάνουν ευθεία επίθεση στα δικαιώματά μας”, τόνισε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γ. Ρούσσας, εκτίμησε ότι οι «συνειδητοποιημένοι» συνταξιούχοι της Μαγνησίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνταξιουχικών οργανώσεων και στέλνουν το μήνυμα της πάλης. “Όλοι θα πρέπει να συμμετέχουμε και να δυναμώσουμε το συνταξιουχικό κίνημα στην περιοχή μας. Ειδικά εδώ στο Βόλο, πρέπει να δώσουμε μάχη για θέματα βελτίωσης των υπηρεσιών Υγείας, τόσο του Νοσοκομείου όσο και του πρωτοβάθμιου εθνικού δικτύου υγείας στη Μαγνησία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το