Τοπικά

Δήμος Βόλου: Διαγωνισμός για ηλεκτρολογικό υλικό προϋπολογισμού 529.703,02 ευρώ

Ο Δήμος Βόλου προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού προϋπολογισμού 529.703,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 10 το πρωί. Η έναρξη για την υποβολή των προσφορών ορίστηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ενώ η λήξη του είναι στις 25 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο Δήμος Βόλου προκήρυξε δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών προγραμμάτων πληροφορικής για τα οικονομικά έτη 2021 -22. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε 109.516,08 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2021, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών κ. Γιώργο Ευστρατιάδη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 24213 50294.
Επίσης συνοπτικό διαγωνισμό προκήρυξε η ΔΕΥΑΜΒ για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας προσωπικού για το έτος 2021. Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια ανέρχεται σε 40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και η χρηματοδότηση θα γίνει από τα έσοδα της επιχείρησης. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού, στον 2ο όροφο στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ. Η καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών είναι στις 9.30 π.μ. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορά για το σύνολο του προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή η ΔΕΥΑΜΒ πρόκειται να προμηθευτεί χειμερινά και καλοκαιρινά παντελόνια, μπλούζες και ανακλαστικά γιλέκα, τζάκετ και ρόμπες χημείου, γάντια, κράνη, ποδιές, γαλότσες και αδιάβροχα. Επίσης, πρόκειται να προμηθευτεί ειδικά γυαλιά και μπουφάν. Ο χρόνος παράδοσης των ειδών θα είναι εντός 10 ημερών από την έγγραφη παραγγελία της ΔΕΥΑΜΒ. Τα μεγέθη των ειδών είναι ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το