Αθλητισμός

Διασκέδασαν με την ψυχή τους οι «μικροί» της Νίκης μετέχοντας σε δράσεις στο περιθώριο του τελικού

Στον Βόλο φιλοξενήθηκε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με τη Νίκη να έχει τη δική της παρουσία. Η Ακαδημία της συμμετείχε σε διάφορες δράσεις του χορηγού της διοργάνωσης οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Παραλία και είχαν φιλανθρωπικό σκοπό.

Μεγάλος χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν η εταιρεία Novibet που πραγματοποίησε κάποιες δράσεις με τις οποίες θα ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου. Συγκεκριμένα, στην Παραλία είχαν στηθεί ειδικές κατασκευές για αθλητικές δράσεις, στις οποίες το κοινό είχε τη δυνατότητα να παίξει και να διεκδικήσει δώρα. Συγκεκριμένα, διεξήχθη ένα μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά, ενώ οι λάτρεις της διαδικασίας των πέναλτι μπορούσαν να συμμετάσχουν στο Penalty Challenge, στο οποίο κάθε παίκτης έπαιρνε θέση απέναντι από τέρμα ειδικής κατασκευής και σούταρε τη μπάλα, προσπαθώντας να πετύχει κύκλους, που αντιστοιχούσαν σε πόντους. Κάθε παίκτης είχε πέντε ευκαιρίες και το συνολικό σκορ μετατράπηκε από τη Novibet σε ευρώ, τα οποία θα προσφερθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.
Η Νίκη δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μία τέτοια εκδήλωση και έδωσε το «παρών» με παιδιά από την Ακαδημία της τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους στα παιχνίδια που έλαβαν μέρος.
Πάντως, οι δραστηριότητες για την Ακαδημία της Νίκης δεν σταματούν εδώ, αφού H «κυανόλευκη» ΠΑΕ σε συνεργασία με την εταιρία Boca Sport, με το τέλος της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει τις ημερομηνίες 19-21/06/23 μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά. Πρόκειται για το τουρνουά «Volos Summer Cup» που έχει πρωτίστως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και η διεξαγωγή του θα γίνει στο «Παντελής Μαγουλάς», καθώς επίσης και σ’ άλλα συνεργαζόμενα γήπεδα στην περιοχή του Βόλου.
Τα ηλικιακά γκρουπ που θα συμμετέχουν είναι: Κ18, Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας κ. Τσούρικα Κωνσταντίνο στο 6976842893.
Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα για να συμμετάσχει στο τουρνουά με διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης, καλείται να επικοινωνήσει με τον κ. Μητρογιάννη Δημήτρη στο 6945893700.
H διοργάνωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα υπάρχει ο κουμπαράς από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», ώστε ο καθένας να συνδράμει όπως μπορεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το